REZERVARI ONLINE

Rezerva-ti Biletul de Avion

VACANTE

 Nimic nu te face sa zambesti...?!  Ia-ti o VACANTA!!! O meriti din plin!!

NOU ! Primim si tichete de vacanta

TRANSPORT

 Ai  controlul informatiei! TU alegi zborul potrivit!! Rezerva avantajos si zboara ieftin!!

OFERTELE NOASTRE

 Sub deviza "Alt Stil de a Calatori", avem placerea de a va conduce spre diverse destinatii, mai apropiate sau mai indepartate, in alt mod decat ati fost obisnuiti.

RELAXARE

 Propuneri pentru  timpul tau liber: rasfat, distractie, delectare... pentru ca in fiecare zi ne vin idei noi!!!

Scris de Developer

Date de plecare:                         
29 mai, 9 iunie

Doriti sa vizitati intr-un timp foarte scurt cat mai multe tari, orase si obiective turistice importante din Europa? Daca da, alegeti acest circuit de 8 zile care va va purta prin destinatii cunoscute si iubite de toata lumea, precum: Budapesta, Viena, Praga, Dresda si Bratislava. Veti aduna foarte multe amintiri placute, pe care le veti putea impartasi cu cei dragi.

Oferta: 264 euro/persoana/sejur. Tariful include:
   7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*
   transport cu autocar modern cu climatizare, clasificat 2- 4*
   vizitele cuprinse în program
   ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

Szentendre, Visegrad si Esztergom sunt 3 orase superbe situate pe Valea Dunarii, pe care veti avea ocazia sa le descoperiti in acest circuit. De asemenea, Viena va impresiona prin eleganta, finete si obiective turistice cunoscute la nivel mondial, precum: Palatul Schonbrunn si gradinile acestuia, Catedrala Sf. Stefan si Opera; Praga prin arhitectura deosebita si atractiile sale: Manastirea Loreta, Podul Carol, Primaria si Turnul cu ceas, Cartierul Evreiesc. Daca alegeti sa mergeti in escursie optionala la Dresda veti admira edificiile in stil baroc si rococo ce au fost distruse aproape in totalitate in razboi si care, restaurate apoi, au redat orasului frumusetea si farmecul de demult. Nu ratati, in Budapesta, croaziera pe Dunare - este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le puteti face in acest minunat circuit.